HomeKunstfotografie

Kunst

Martine van den Oever houd zich graag bezig met het maken van kunst. Dit uit zich in haar eigen gedraaide fotografie.

Op de kunstacademie leerde ze al welke middelen haar het beste lagen. Maar in de loop van de laatste jaren is het vakmanschap het grootste voordeel geweest wat het werk eigen maakt.

Op dit moment is Martine druk bezig met het project "Herken je me niet". In samenwerking met schrijver en winnaar van de Brave New Book Prijs, Tom van Engelen. Eén van deze foto's won een prijs tijdens te fotowedstrijd CHAOS van ArtiBosch welke te zien was op de Parade tijdens dit evenement.

In 2014 is Martine uitgenodigt als 1 van de 2 jonge kunstenaars om te exposeren tijdens de Bommelse Kunst Route 2014. De meest bezochte kunstroute van Zaltbommel waarbij al de professionele kunstenaars uit de omgeving hun ateliers openen.

Regelmatig is het werk van Martine te zien in bij Van den Oever lekker wonen te Gameren Tel: 0418-561317 of Van den Oeven wonen en slapen in Geldermalsen Tel: 0345-580900.

Eerder is Martine ook uitgekozen als één van de kunstenaars die mee mocht werken aan het boek Rewriting History. Ze mocht een artistieke bijdrage leveren aan de productie van dit bijzondere boek. Het boek is te koop in de Bossche Bibliotheek. Tevens waren deze foto’s te bezichtigen tijdens de bijbehoorde expositie. (2013)

In het verleden werd haar werk ook al tentoongesteld bij de Kunst Academie Sint Joost in Breda. (2009)

Wilt u door Martine een eigen kunstwerk laten maken? Of heeft u interesse om met haar werk uw kantoor, vergaderruimte of ontvangsthal aan te kleden, dan kan dat natuurlijk ook. Haar werk is te koop en te huur, voor meer info mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..